Јунак Јокић: Нисмо одустајали

Човек одлуке у победи Денвера над Филаделфијом Никола Јокић рекао је да је кључ победе био у томе што екипа није одустала и што је наставила да се бори до самог краја уз велику нергију у последњој четвртини.

Последњу деоницу Нагетси су добили са убедљивих 35:13, а кош одлуке постигао је управо Јокић две секунде пре краја.

После меча српски репрезентативац рекао је да је кључ био у неодустајању. 

"Џамал (Мареј прим.аут.) је викао са клупе: 'Само немојте да одустајете, немојте да одустајете!'. И једноставно нисмо одустали. Враћали смо се и раније, али никад овако. Никада не одустајемо. Имали смо одличну последњу четвртину, дали више 30 поена и било је заиста одлично. Много су нам помогли и навијачи који су нас подигли својом подршком", рекао је Џокер.

Последњи напад је он видео овако: "Имао сам отворен простор, видео сам Пола Милсапа, додао сам му лопту, као врућ кромпир, он је вратио до мене и покушао сам", објаснио је Јокић и додао да је енергија била кључ у четвртој четвртини.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво