Кузмић: Улазим у ритам; Браун: Евролига слична колеџ кошарци

Огњен Кузмић рекао је после победе Црвене звезде над Химкијем да екипа већ треба да се окрене обавезама у АБА лиги. Кошаркаши Црвене звезде убедљивим тријумфом над Химкијем од 90:78 (28:22, 22:19, 30:15, 10:22) у Београду прекинули су низ од три узастопна пораза у Евролиги.

Кузмић је забележио први тријумф по повратку са дуге паузе након саобраћајне несреће и истакао је да се постепено враћа у форму.

"Срећан сам што смо победили. То је то, идемо даље, у недељу је нова утакмица", рекао је Кузмић и прокоментарисао своју физичку спрему.

"Много тога се издешавало. Улазим у ритам, утакмицу по утакмицу... На тренинзима се осећам одлично и сигурно је да ми то много значи."

Лоренцо Браун је тиму помогао са 10 поена и седам асистенција, а по окончању утакмице упоредио је европску кошарку са америчком.

"Постоји разлика, мало ме подсећа на колеџ кошарку у Америци, али су овде много бољи играчи. Физички је такође много теже. То је отприлике то, публика је слична, мало гласнија и било ми је потребно мало времена да се адаптирам, али су ми момци помогли", додао је Браун.

број коментара 0 Пошаљи коментар