Николина Милић: Наш посао још није готов

Кошаркашица Србије Николина Милић, пред меч са Белгијом, изјавила је да тим од самог почетка мора да наметне свој ритам како би остварио и трећу победу на Европском првенству. Утакмица почиње у 20.30. Пренос је на нашем Првом програму, стрим је на РТС Планети.

Дебитанткиња у српском тиму истакла је да је Белгија екипа која поседује велики квалитет и да је то тим саставаљен од високих играчица које форсирају контранападе.

"Биће јако тешка утакмица, очекујемо борбу до последњег минута. Мислим да је битно да будемо концентрисане од самог старта, да не дозволимо противнику да уђе у свој ритам игре", рекла је Танјугу Милић после тренинга.

Центар српске репрезентације у дуелу против Русије пружила је одличну ролу са 14 поена и шест скокова и била је једна од најзаслужнијих за тријумф који је обезбедио другу фазу такмичење и селидбу у београдску Штарк арену.

"Све то произилази из тимске игре која нас карактерише. Мислим да је добро што на свакој утакмици неко други искочи и да свој допринос. Надам се да ћу пружити добру партију и против Белгије. Арена јесте загарантована, али наш посао још није готов", рекла је Милић.

Утакмица између Србије и Белгије игра се вечерас од 20.30. Пренос је на нашем Првом програму, стрим је на РТС Планети.

број коментара 0 Пошаљи коментар