Tринкијери: Две техничке за две секунде? Срамота

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери, после првог меча финалне серије у коме је Црвена зцезда победила са 98:94, био је незадовољан судијским одлукама.

Тринкијери је почетком последње деонице добио две техничке грешке због приговора судији, па је због тога морао да напусти клупу.

"Ако казна мора да се плати, хајде поштено да је платим. Финале треба да одлучују играчи, а не личности које треба да буду неприметне, а мисле да су звезде. Ово ми није прва година на клупи, две техничке за две секунде, рекао сам није фаул. Четири техничке, ово је срамота. Пусти да се игра, две добре екипе играју финале, пусти да играмо спорт, кошарку... Прва утакмица полуфинала АБА лига четири неспортске, а данас ''уп грејд'' - четири техничке, 42 слободна бацања...Ми смо се борили...", рекао је Тринкијери на конференцији за медије.

Италијан се осврнуо и на атмосферу у хали "Александар Николић".

"Звезда је супер тим. Ми смо се борили, вратили. Желео бих да се игра кошарка и да играчи одлуче талентом, спортским потезима. Знам кад грешим, кад претерам...Мој посао је да радим на ивици. Али ово данас... Целу утакмицу ме вређају. Поштујем све и противничке навијаче и противника, али ово није поштовање", казао је тренер црно-белих.

Тринкијери је упитан како коментарише то што су играчи после његовог искључења играли више мотивисано и увели утакмицу у неизвесну завршницу.

"Можда је лош тренер отишао у свлачионицу? Знате шта је емотивна реакција? Ако знате, шта ме питате", рекао је Тринкијери.

Једно питање за тренера црно-белих је било и како је било играти у хали у којој је током меча било спарно и топло.

"Није радила вентилација? Нико ми није рекао, мени је баш било лепо, свеже...Јако је тешко играчима да играју. Ако се ја ознојим изгубићу 300 грама и бићу срећан, али играчи морају да играју", казао је Тринкијери.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво