Брејк Бруклина у Филаделфији, Марјановић 13 поена

Кошаркаши Бруклина направили су брејк на гостовању Филаделфији Бобана Марјановића и победом 111:102 стекли 1:0 на старту плеј-офа НБА лиге у Источној конференцији.

Марјановић је искористио шансу и за 15 минута дао 13 поена (5/7 из игре), уз четири асистенције и три скока, а Сиксерсима није помогла ни сјајна партија Џимија Батлера од 36 поена.

Поред њих двојице само је још двоцифрен био Џоел Ембид са 22 поена, за разлику од Нетса где су двоцифрена била шесторица.

Посебно су се истакли Дианђело Расел са 26 и Карис Леверт са 23 постигнута поена.

Нови меч исти тимови играју за три дана, а домаћин ће поново бити Филаделфија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије