Партизан сменио Муту Николића!

Тренер кошаркаша Партизана Мирослав Мута Николић смењен је вечерас одлуком управе клуба из Хумске. Ненад Чанак најближи клупи.

Вест је први објавио Блиц, а потврђена је порталу РТС-а.

Наиме, након састанка искусног стручњака и управе црно-белих, донета је одлука да он више не буде тренер првог тима.

Николић је на клупу Партизана сео летос, а након солидног почетка сезоне, тим је забележио осам пораза у последњих девет утакмица, што је био знак да нешто мора да се мења.

Партизан је са Николићем остварио скор 5-6 у АБА лиги, док је у Еврокупу забележио 1-6. 

Спекулише се да је најозбиљнији кандидат за наследника Ненад Чанак, који је био први помоћник претходног тренера Александра Џикића.

Касније у уторак увече, КК Партизан НИС огласио се саопштењем на свом сајту, у којем преноси изјаву председника клуба:

"Мирослав Николић од вечерас више није тренер Партизана. На сутрашњој утакмици Еврокупа против Билбаа, екипу ће предводити тренер Александар Матовић, док је за четвртак, 14. децембар у 15 часова заказана седница Управног одбора клуба на којој ће бити донета одлука о новом тренеру и члановима стручног штаба", изјавио је Остоја Мијаиловић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво