Читај ми!

Честитке председника Вучића и других званичника кошаркашима

Председник Србије Александар Вучић и други српски званичници честитали су кошаркашима Србије освајање сребрне медаље на Европском првенству у Истанбулу.

Кошаркаши Србије су у финалу изгубили од репрезентације Словеније са 93:85.

"Храбро сте се борили за Србију и достојно представљали нашу заставу и грб. Хвала вам за радост коју сте нам приредили", написао је Председник Вучић на званичном Твитер налогу.

Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић је истакла да су наши кошаркаши играли срцем и донели свима велику радост.

"У име Народне скупштине и у своје лично име честитам вам освајање сребрне медаље. Без обзира на пораз у финалу показали сте изузетан квалитет и таленат, играли сте срцем и донели свима нама велику радост. Поносни смо на вас, вашу игру и преданост коју сте показали. Свака част", наводи се у честитки Маје Гојковић.

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, која је наше кошаркаше бодрила у финалу у Истанбулу истакла је у честитки да је задовољство било гледати њихову маестралну игру.

"Ваша посвећеност тиму и снажна вера у победу вас је довела до врхунских резултата. Поносно сам посматрала вашу игру са трибина и навијала за вас од срца", поручила је Брнабић.

"Још једном вам од срца честитам, не само због медаље коју доносите, већ и због достојанствене игре којом сте представили своју земљу", наводи се у честитки премијерке Брнабић, саопштила је владина канцеларија за сарадњу с медијима.

Честиткама се придружила и потпредседница владе Зорана Михајловић поручивши нашим кошаркашима да су они понос Србије.

"Успехом који сте постигли на овогодишњем Европском првенству показали сте како се игра за своју земљу - непоколебљиво, посвећено и срцем!", наводи се у честитки Михајловићеве.

Министар омладине и спорта Вања Удовичић истакао је да су освајањем титуле вицешампиона Европе наши кошаркаши још једном показали да Србија јесте земља кошарке.

"Ово је титула која доказује колика је вредност тимског духа, преданости, вере да су циљеви достижни и да ништа мање од медаље никада није опција када се игра за своју земљу! Честитам нашим сјајним кошаркашима, врхунском стручном штабу и Кошаркашком савезу Србије!", наводи се у честитки Удовичића.

Кошаркаши Србије су у финалу изгубили од репрезентације Словеније са 93:85.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво