Бостон изборио финале Истока

Кошаркаши Бостон селтикса савладали су као домаћини екипу Вашингтон визардса са 115:105 у одлучујућој утакмици полуфинала источне конференције. Наредни ривал Селтикса биће екипа Кливленда која је била боља од Торонта са 4:0.

Бостон је до четврте победе предводио Ајзеа Томас са 29 поена и 12 скокова, а изненађење вечери био је наступ Келија Олиника који је додао 26 поена, уз пет скоковаи четири асистенције, док је Ал Хорфорд постигао 15.

У екипи Вашингтона најефикаснији био је Бредли Бил са 38 поена, Ото Портер јуниор постигао 20, а по 18 су убацили Џон Вол и Маркиф Морис.

Вашингтон је готово три четвртине водио велику битку, чак су и једном тренутку имали шест поена предности, али је Бостон у финишу појачао ритам и доашо до пласманау финале Источне конференције.

Олиник је у тренуцима када се меч "ломио" повукао свој тим ка тријумфу, пошто је постигао 12 од наредних 16 поена свог тима.

Бостон ће у финалу Истока играти против актуелног шампиона Кливленда, а серија утакмица почеће у четвртак у Бостону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи