Звезда силовита против Вршца

Кошаркаши Црвене звезде убедљиво су савладали екипу Вршца резултатом 99:47 и пласирали се у полуфинале Купа Радивоја Кораћа.

Звезду је до лаке и убедљиве победе у четвртфиналу водио Марко Симоновић са 19 постигнутих поена од чега 17 у првом полувремену.

Радоњић је пружио шансу свим кошаркашима који су били спремни. На клупи су остали повређени Нејт Волтерс и Милко Бјелица, док Немања Дангубић није допутовао у Ниш на завршни турнир. 

Звезда је већ у првој четвртини стекла више од 20 поена предности, а на полувремену је водила са чак 40 разлике.

Екипа тренера Дејана Радоњића је константно увећавала предност, а највећа је била 57 поена.

Код екипе Вршца најефикаснији био је Савовић са једанаест поена.

Ривал Црвене звезде у полуфиналу биће екипа ФМП-а која је у четвртфиналу савладала суботички Спартак резултатом 77:58.  

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да велики број повреда његових кошаркаша отежава ситуацију и додао да су минималне шансе да Нејт Волтерс и Милко Бјелица буду спремни за полуфинале Купа Радивоја Кораћа.

"Ситуација је прилично тешка. Видећемо сутра, али су минималне шансе да у суботу рачунамо на било кога од њих, волео бих да су здрави али не треба журити јер нам предстоји још доста утакмица до краја сезоне", рекао је Радоњић новинарима после утакмице против Вршца у Нишу. 

"Одиграли смо одговорно, али ме занима како ћемо изгледати против ФМП-а, који сигурно представља квалитетног противника. Тек ћемо да видимо како стоје ствари јер се ради о квалитетном противнику са много младих и талентованих играча", казао је Радоњић.

Полуфинална утакмица између Звезде и ФМП-а играће се у суботу од 17 часова. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара