Пековић: За нама је најтежа сезона у историји клуба

Председник Кошаркашког клуба Партизан, Никола Пековић, изјавио је да је прошла сезона била најтежа у историји црно-белих, али да је клуб успео да преброди разне проблеме и да почне период финансијског опоравка.

"Иза нас је вероватно најтежа сезона у историји КК Партизан. Великим радом и несебичним залагањем радне заједнице и свих људи у клубу успели смо да пребродимо неке проблеме и да почнемо период финансијског опоравка. Да 2016. година не би била без трофеја побринули су се кадети и јуниори, који су освојили титуле првака државе", рекао је Пековић.

Партизан је у Београду промовисао календаре за 2017. годину, а Пековић је у обраћању јавности посебно похвалио први тим.

"Хвала стручном штабу и свим играчима за несебично залагање у свакој утакмици. Стварно часно представљају Партизан и сигуран сам да ће то наставити да раде и у будућности. Хвала спонзорима, без којих финансијски опоравак не би могао да почне. Партизан не би могао да функционише без њих. Желим свима срећне новогодишње и божићне празнике", изјавио је председник Партизана и центар Минесоте.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи