Читај ми!

Радоњић: Верујем у своју екипу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да његова екипа мора да превазиђе све околности у вези са тешким путовањима и густим распоредом и да изнад могућности одигра у предстојећој утакмици против Арманија. Звезда у четвртак од 19 часова у Београдској арени игра против Арманија утакмицу осмог кола Евролиге.

"Кад смо све ово издржали, очекујем да ћемо на вечерашњем тренингу бити концентрисани и добро се припремити за утакмицу. У последњих осам дана имали смо пет дана путовања, постојала је бојазан да ће се то одразити на квалитет игре, али верујем да можемо добро да одиграмо. Њихов квалитет нас обавезује да превазиђемо све околности и да одиграмо изнад тренутних могућности", рекао је Радоњић.

Црвено-бели имају скор од три победе и четири пораза, док Армани има тријумф више.
Радоњић је рекао да су играчи здрави и да су успели да издрже све и "изађу добри из тешког циклуса".

Звезда је у неизвесној завршници победила Бамберг, а упитан да ли је било неочекивано остварити две победе на гостовањима у досадашњем току такмичења, Радоњић је рекао:

"Играли смо против фаворизованих екипа, као што је и Армани сутра фаворит, али ми идемо на победу. Ако буду бољи, пружићемо руку и честитати. Ја сам реалан, добро је што побеђујемо и правимо овакву атмосферу, али је сигурно да ће бити и пораза, који се дешавају и другим тимовима који имају већи квалитет од нас у Евролиги, која је најјача у историји."

Он је додао да се екипа прилагођава новом формату и да играчи извлаче из себе добре игре. Звезда је претходне четири утакмице у завршницама одиграла на једну лопту, а упитан да то прокоментарише, Радоњић је рекао да је утисак одличан.

"Дошли смо у прилику да играмо такве завршнице против екипа које су на папиру јаче од нас. Синоћ смо бранили последњи напад и добили смо, а шта ће бити до краја сезоне, не знам. У оваквом ритму се донесе најбоље могуће одлуке, некад успеш, а некад не. Али ми не бисмо дошли довде да нисмо успешни", рекао је тренер Црвене звезде.

Говорећи о Арманију, Радоњић је рекао да је то екипа која се с правом нада високом пласману.

"Неће бити лако, имају много квалитетних играча. У Евролиги постижу 92 поена по утакмици... Морамо да се спремимо најбоље што можемо, даћемо 100 одсто, а за шта ће то бити довољно, не знам. Надам се да ће бити довољно за победу, верујем у нас", рекао је Радоњић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво