Вујошевић: Још тражимо своју игру

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је после победе над Хемофармом у Јадранској лиги да његов тим и даље тражи своју игру и да тим не може да побеђује без довољно агресивности и трчања.

Прво полувреме смо почели меко, без довољно агресивности на лопти, нисмо добро трчали. Друго полувреме је Хемофарм пао делом захваљујући нашој бољој одбрани", рекао је Вујошевић после тријумфа 74:73 у трећем колу Јадранске лиге.

Хемофарм је могао да победи, али је Небојша Јоксимовић промашио шут у последњој секунди.

"На крају смо без потребе направили драму. Пустили смо две тројке на шест разлике за нас, уместо да рутински завршимо утакмицу. С друге стране, опет је то недостатак искуства", рекао је Вујошевић.

Партизан је у једном тренутку у другој четвртини губио 18 разлике (36:18), а друго полувреме играо је много агресивније. Вујошевић је оценио да је то "питање самопоштовања".

Тренер Хемофарма Стеван Караџић рекао је да је његова екипа "имала одличан почетак", али да у трећој четвртини није успела да оговори на чврсту игру "црно-белих" у одбрани.

"Наши напади били су јалови, без чврстих блокада и доброг демаркирања. Изгубили смо нит у нападу, јесмо се солидно бранили, али нисмо могли да дамо лагане поене. Партизан је ту направио 'брејк' и повео", рекао је Караџић.

Тренер Хемофарма није био превише незадовољан због пораза.

"Мислим да смо у овом тренутнку дали све од себе. Партизан је, без обзира на неуиграност, евролигаш који ће тек дизати форму", рекао је Караџић.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 12. окт 2008, 14:27) - anonymous [нерегистровани]

ZNA SE KO JE "GAZDA"!!!

Dokazao je Partizan kvalitet i potencijal