Радоњић: Да остваримо оно што дуго чекамо

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да веома поштује екипу Партизана, али да црвено-бели желе да прекину серију успеха црно-белих и да освоје титулу шампиона Србије.

"Почиње завршница четвртог такмичења и улазак у сам крај ове сезоне. Сезоне у којој сутра играмо 78. дуел и десети меч против Партизана, Партизана који је једини првак Србије до сада. Имамо огроман респект према њима и њиховим успесима", рекао је Радоњић.

Финална серија плеј-офа Суперлиге Србије између Звезде и Партизана почиње у петак. Звезда је домаћин у првом мечу.

"Последња утакмица против Партизана показује да ће и ова серија бити неизвесна. Мораћемо много да радимо како бисмо остварили оно што дуго чекамо", казао је Радоњић.

"Партизан је сигурно спреман да одбрани титулу. Сама чињеница да је у Партизану само три играча који немају титулу првака Србије довољно говори против кога играмо. Надам се да се улога фаворита може оправдати, али зато нам је потребно да играмо јако добро", додао је он.

Тренер Звезде је навео да се још не зна да ли ће за сутрашњи меч моћи да рачуна на Бобана Марјановића и Стефана Јовића.

"Марјановић је у проблему, повредио се у мечу против Меге. Јовић је под оптерећењем. Вечерас почињемо тренинг са идејом да видимо на кога можемо да рачунамо... Верујем да ће играчи препознати моменат и дати свој максимум и ићи преко својих могућности. Мотивација је огромна, без обзира на састав", казао је Радоњић.

На питање новинара колика је вероватноћа да Марјановић и Јовић неће играти сутра, Радоњић је додао: "Видећемо после вечерашњег тренинга, нисам сигуран ни да ћемо вечерас то знати".

Радоњић је додао да се нада да се у овој финалној серији неће причати о судијама, већ да ће победити екипа која је боља у мечевима који предстоје.

Први меч финала, који се игра на три победе, на програму је сутра од 21.00 у Хали Пионир.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво