Читај ми!

"Трофеј Београда", аплауз за "орлове"!

Србија - Аргентина 85:67 (крај). Кошаркаши Србије играће у недељу у финалу "Трофеја Београда", пошто су захваљујући одличној игри убедљиво савладали Аргентину. Противник у финалу биће Турска, која је била боља од Порторика.

Кошаркаши Србије пласирали су се у финале турнира Трофеј Београда, пошто су у полуфиналу у Арени савладали Аргентину са 82:67 (26:14, 20:18, 24:19, 12:16).

Најефикаснији у домаћој селекцији био је Мирослав Радуљица са 15 поена. Стефан Јовић постигао је 10, Богдан Богдановић додао је још осам, а Рашко Катић и Немања Бјелица по седам поена.

Андрес Ноћиони предводио је "гаучосе" са 13 поена, а два мање уписао је Валтер Херман.

После спорог почетка, кошаркаши Србије су у финишу прве и током друге четвртине потпуно парализовали ривала, када су стекли и 21 поен разлике.

У другом полувремену, изабраници Александра Ђорђевића више су се трудили да задрже високу предност, али и да забаве више од 12.000 гледалаца, колико их је било у Комбанк Арени.

Противник Србије у недељном финалу турнира биће репрезентација Турске, а тај меч игра се од 20.30 (РТС1).

Претходно, од 18 сати у дуелу за треће место састаће се селекције Порторика и Аргентине (РТС2).

Овако је протекао меч против Аргентине:

22.21 - Завршен је меч у мирној и пријатељској атмосфери. На крају, Србија - Аргентина 85:67.

22.07 - Нешто опуштенија игра Србије у последњој четвртини дозвољава Аргентини да смањи предност. На средини последње деонице Србија води са 73:62.

21.55 - Не дозвољавају "орлови" противнику да смањи предност. На уласку у последњи период игре Србија против Аргентине води са 70:51.

21.45 - Наставља Србија са добром игром и у другом полувремену. На средини треће четвртине "орлови" имају 20 поена предности - 58:38.

21.37 - Настављен је меч у Београду.

21.21 - Полувреме у Комбанк Арени. Одлична игра "орлова", који су у једном тренутку имали и 21 поен предности. Ипак, после две четвртине, Србија против Аргентине води са 46:32.

21.07 - После два закуцавања Радуљице, Србија на средини друге деонице има 19 поена предности - 39:20.

20.55 - После успаваног почетка, Србија заиграла много боље у наставку прве четвртине, коју решава у своју корист 26:14.

20.44 - Спор почетак утакмице за обе екипе. Поени се углавном постижу испод самог коша, или са линије за слободна бацања. На средини прве четвртине Србија води 8:7.

20.32 - Почео је меч у Комбанк арени.

20.29 - Одсвиране су химне две репрезентације, све је спремно за почетак меча. Пре сусрета, Стефан Марковић добија признање за 100 одиграних мечева у дресу "орлова".

19.50 - Кошаркаши Турске пласирали су се у финале "Трофеја Београда", пошто су са 77:66 савладали екипу Порторика.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи