Васа Мицић не иде на Светско првенство!

Нема краја малерима. Кошаркашка репрезентација Србије играће на Мундобаскету у Шпанији без Василија Мицића. Млади плејмејкер минхенског Бајерна неће моћи да помогне "орловима" због проблема са коленом.

Кошаркаш минхенског Бајерна Василије Мицић због проблема са повредом колена неће играти за Србију на Светском првенству у Шпанији, саопштио је КСС.

Плејмејкер је на припреме и дошао са повредом колена, због које је сада био приморан да напусти тим који је освојио турнир у француском Поу.

"Проблеми са коленом били су јачи од Мицићеве жеље да се бори за место у тиму. Због недостатка играча у бековској линији, Теодосићeвог и Недовићевог одсуства, Мицић је инсистирао да учествује на турниру у Поу и помогне екипи. Нажалост, на њега више не можемо да рачунамо за Светско пвенство. Здравље играча је на првом месту, поготово што се ради о младом талентованом момку, пред којим је лепа будућност. Имао је одличан приступ и однос према раду. На њега ћемо најозбиљније рачунати у следећим акцијама", рекао је селектор Александар Ђорђевић.

Пре Мицића, због проблема са повредама репрезентацију су напустили Владимир Лучић, Немања Дангубић и Огњен Кузмић.

Светско првенство у Шпанији одржаће се од 30. августа до 14. септембра.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара