Читај ми!

Јадранска лига 24. коло

И Звезда "узела меру" Цибони

Звезда у "Пиониру" победила загребачку Цибону са 80:67 у утакмици 24. кола Јадранске лиге. Звезда "преломила" утакмицу у финишу треће четвртине. Домаћи тим предводили Омар Томас са 15 поена и 10 скокова и Бојан Суботић са 14 поена.

Кошаркаши Црвене звезде победили су вечерас Цибону са 80:67 (17:18, 26:16, 18:15, 20:15), у утакмици 24. кола регионалне Јадранске лиге.

Црвено-бели су 11. победом у такмичењу задржали шансе за седму позицју на табели, која доноси учешће у Еврокупу наредне сезоне.

Звезда је отпор Загребчана сломила у финишу треће четвртине, када је брзом игром и агресивном одбраном по целом терену направила серију 8:0 и стигла до осетније предности (63:49), а убрзо је та разлика порасла и на 17. Изабраници тренера Светислава Пешића после тога сигурном игром привели су меч крају.

Изабраници Јасима Репеше успели су на тренутак да припрете у финишу меча, после тројке Еламина и приђу на минус шест, али је домаћин спречио изненађење.

Најефикаснији у тиму Светислава Пешића био је Омар Томас са 17 поена, док је Бојан Суботић постигао 14. Код гостију истакли су се Ентоан Барбур са 13 и Дамјан Рудеж са 12 поена.

Црвено-белима је ово била 11 победа, уз 13 пораза. Цибона сада има учинак од 12 победа и исто толико пораза.

Резултати данашњих утакмица 24. кола кошаркашке Јадранске лиге:

Црвена звезда Београд - Цибона 80:67
Лашко - Раднички 65:79
Хелиос - Крка 82:92
Макаби - Загреб 88:68
Широки - Цедевита 76:65
Будућност - Хемофарм 84:65

Сутра:
Олимпија - Партизан (20.00)

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи