Траоре, ипак, не долази у Звезду

Француски репрезентавни центар Али Траоре неће бити најновије појачање Црвене звезде. На медицинским прегледима установљено је да би повратак у пуну такмичарску форму стаменог центра трајао предуго, и због тога до сарадње неће доћи.

Француски репрезентативац Али Траоре ипак неће појачати Црвену звезду Телеком.

Траоре је требало да буде ангажован до краја сезоне, али уговор који је већ потписан неће бити и активиран. Постојала је клаузула по којој би уговор био реализован само уколико Француз прође опсежне лекарске прегледе.

Он је претходних дана прошао бројне медицинске тестове, установљено је да је повреда санирана, али то није било довољно.

„Траоре је дуго паузирао, ове сезоне је одиграо само две утакмице и да би достигао оптималну такмичарску форму било би му потребно минимум месец дана. С обзиром на наш врло згуснут распоред и високе амбиције које имамо нисмо у прилици да толико чекамо, па сарадња нажалост неће бити реализована", истакао је причу директор Црвене звезде Телеком Давор Ристовић.

„Веома нам је жао што Траоре неће играти за Звезду. О његовим играчким квалитетима излишно је говорити с обзиром да је реч о репрезентативцу Француске. Такође, у ових неколико дана били смо у прилици да се уверимо да је реч о сјајном човеку и заиста веома добром момку. Надамо се да ће нам се путеви у будућности поново укрстити и желимо му много среће у наставку каријере", закључио је Ристовић.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 07. јан 2013, 17:13) - Stalni [нерегистровани]

Bolje....

....da su rekli pravi razlog, jer ovo je glupost!
Takvog igraca vredi cekati mesec dana, kao prvo, a kao drugo time bi se otvorila mogucnost produzenja ugovora ukoliko bi zadovoljio...
Svakako glavne bitke tek dolaze, tako da zaista nema smisla u ovome sto pricaju...