Караџић пред новинарима

Дан после бурног завршетка 63. финала националног Купа у фудбалу, биће у најмању руку веома занимљиво. Све оно што се дешавало на стадиону Црвене звезда биће спортска тема број један.

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић, на чији рачун у последње време стижу многобројне оптужбе, требало би да се обрати медијима. "Већ сам дао налог да се припреми конференција за новинаре. Тада ћу рећи све што имам", изјавио је Караџић Танјугу.

Истовремено, председник Војводине Ратко Буторовић сазвао је Управни одбор клуба, који ће почети тачно у подне. "Ништа се није променило у односу на синоћ. И даље се осећамо веома лоше", кратко је рекао Буторовић.

Финале Купа Србије између Војводине и Партизана завршено је у 82. минуту, при резултату 2:1 за "црно-беле". Новосађани су, незадовољни суђењем главног арбитра Слободана Веселиновића, напустили терен, па је Партизан 12. пут у историји освојио трофеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара