Јанковић тестира "Орлиће"

Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Александар Јанковић саопштио је списак играча који ће наступити против Бугарске и Украјине, у припремним утакмицама. Меч против Бугарске одржаће се у четвртак у Инђији, а против Украјине 29. марта у Новом Саду, оба с почетком у 14,30 часова.

Списак играча за мечеве са Бугарском и Украјином:

Голмани: Бранимир Алексић, Александар Кировски и Васо Васић,
Одбрана: Александар Миљковић, Вујадин Савић, Милан Родић, Матија Настасић, Немања Гудељ и Никола Максимовић.
Средина терена: Александар Игњовски, Вук Митошевић, Слободан Медојевић, Саша Марковић, Никола Крчмаревић, Дарко Лазовић, Филип Кнежевић, Филип Ђуричић и Ненад Крстичић
Напад: Данијел Алексић, Немања Којић, Стефан Шћеповић и Марко Шћеповић.

Селектор Јанковић је оценио да је атмосфера у репрезентацији веома добра.

"Имамо сјајне услове за рад, атмосфера је веома добра, а придружиће нам се и Милан Милановић, који је дуго био повређен. Свакој утакмици прилазимо веома озбиљно, у жељи да се на најбољи могући начин припремимо за следеће квалификације", рекао је Јанковић на конференцији за новинаре у хотелу "Парк". Селектор се, како је сам рекао, определио за две припремне утакмице у само четири дана на домаћем терену, јер играче чека исти ритам на старту квалификација почетком септембра ове године.

"Испробаћемо више варијанти, у намери да још више надоградимо игру из Израела", рекао је селектор младе репрезентације.

Капитен тима Савић подсетио је да прошла селекција није успела да се пробије у завршницу, али је подсетио да је претходна била трећа у Европи.

"Фаворити смо у нашој групи, али бићемо обазриви и у сваки меч улазићемо крајње мотивисано. Верујем да ћемо постићи успех који се од нас очекује", изјавио је син прослављеног центарфора Црвене звезде Душана Савића, који игра у француском Бордоу.

Наредно Европско првенство за фудбалере до 21 године одржаће се у Израелу 2013. године, а у нашој групи су још Северна Ирска, Данска, Македонија и Фарска Острва.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара