Читај ми!

Видић и Џајић одредили људе које планирају за руководећа места у ФСС-у

Оба кандидата за председника ФСС-а Немања Видић и Драган Џајић предали су списак људи које планирају да поставе на руководећа места у Фудбалском савезу Србије уколико победе на изборима заказаним за 14. март.

Оба кандидата за председника Фудбалског савеза Србије предали су списак људи које планирају да поставе на руководећа места ако победе на изборима следећег месеца.

Списак људи које је одредио Немања Видић 

"Видић је предложио четири потпредседника ФСС-а. Један од њих је оснивач и први човек компаније 'Нордеус' Бранко Милутиновић. На листи кандидата за потпредседника су и бивши српски фудбалски судија Милорад Мажић, председник Извршног одбора РБА банке Петар Јовановић и некадашњи селектор Србије Славољуб Муслин", преноси Моцартспорт.

Видић планира да, ако победи на изборима за председника ФСС-а, у Извршни одбор кооптира бивше репрезентативце Милана Јовановића и Данка Лазовића, тренера Бранка Бабића, професора Економског факултета у Крагујевцу Верољуба Дугалића.

У Извршни одбор ФСС-а би ушли и први човек Металца из Горњег Милановца Драгољуб Вукадиновић, репрезентативка Србије и чланица Бајерна Јована Дамњановић, као и доктор Владимир Дугалић, који је начелник Клинике за дигестивну хирургију КБЦ Србија.

"Представник судија у ИО ФСС био би некадашњи арбитар са Фифином значком Драгомир Станковић, аматерски фудбал представљао би Раде Тодоровић, који је председник клуба Кикер из Краљева, а регион Западне Србије Иван Карапетровић из Ужица", наводи Моцартспорт.

Кандидатуру за председника ФСС-а предао је раније и почасни председник Црвене звезде Драган Џајић. Очекује се да у току дана Џајић представи свој тим који ће руководити ФСС-ом ако он буде изабран за председника.

Драган Џајић одредио људе за руководећа места у ФСС-у

"Џајић је одлучио да ако победи на изборима за председника ФСС-а за потпредседнике Савеза именује Бранислава Недимовића, Јаноша Жемберија, Сандру Сремчевић и Бранка Зечевића.

Недимовић је бивши министар пољопривреде у Влади Србије, Жембери је председник ТСЦ-а из Бачке Тополе, док ће женски фудбал представљати Сандра Сремчевић, која је председница ЖФК Црвена звезда.

У Извршном одбору ФСС-а би се нашли председници ФС Војводине Драган Симовић, ФС Београда Марко Здравковић, ФС региона Источне Србије Зоран Игњатовић и ФС региона Западне Србије Небојша Живановић, као и први човек "Трајала" Владан Гашић.

"Чланови ИО ФСС биће и председник Заједнице клубова Супер и Прве лиге Србије Драгомир Лазовић, бивши селектори Србије Владимир Петровић Пижон и Љубиша Тумбаковић, председник Судијске комисије ФСС-а Дејан Делевић и привредник Александар Михајловић", наводи се у саопштењу.

Избори за новог председника ФСС-а биће одржани 14. марта у Старој Пазови.  

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво