Читај ми!

Александар Живковић суди 169. "вечити дерби" између Црвене звезде и Партизана

Арбитар из Ниша Александар Живковић биће главни судија на дерби мечу 24. кола фудбалске Суперлиге Србије између Црвене звезде и Партизана, саопштила је Судијска комисија ФСС.

Живковић (37) се на листи Суперлиге Србије налази од 2016. године. Он је ове године због високог квалитета суђења промовисан у Елитну групу.

Живковићу ће помагати Београђани Драган Богићевић и Бојан Бановић, док је за четвртог арбитра одређен Станко Остраћанин из Краљева. У ВАР соби биће Момчило Марковић и Милан Михајловић.

Утакмица између Црвене звезде и Партизана биће одиграна у петак од 19 сати на стадиону "Рајко Митић".

Ово ће бити 169. "вечити дерби" београдских клубова.

"Ово је шеста утакмица 'вечитих ривала' у току мандата СК ФСС при чему је делегирано пет различитих судија. Поред Срђана Јовановића који је два пута делегиран, поверење су добили и интернационалци Новак Симовић, Милош Милановић, али и судије са грбом ФСС, на претходном дербију Милан Митић и сада Александар Живковић", наводи се у саопштењу Судијске комисије ФСС.

У саопштењу се додаје да ФСС има поверења у судијски тим који је одређен за "вечити дерби".

"Верујемо да ће њима ова утакмица остати заувек у сећању, а да се фудбалска јавност неће бавити суђењем. Судијска комисија жели свим актерима највеће фудбалске светковине у Србији да игром и понашањем оправдају епитет и традицију 'вечитог дербија", тако да сви љубитељи фудбала не само у Србији, него широм света уживају у квалитетној игри и лепим потезима", закључује се у саопштењу Судијске комисије ФСС.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се