Читај ми!

Матић: Подржавам Видића, сматрам да је Џајић натеран да прихвати кандидатуру

Фудбалер Роме и некадашњи репрезентативац Србије Немања Матић изјавио је да сматра да је почасник председник Црвене звезде Драган Џајић морао да се кандидује за председника Фудбалског савеза Србије. Матић се огласио јавности на свом Инстаграм налогу.

Матић је поновио да подржава Немању Видића на избору за Председника ФСС и д асматра да је Џајић натеран да се у 80. години кандидује. Такође, обратио се и челницима Звезде.

"Не знам колико је познато да је на мој предлог стадион на Убу добио име по нашем Драгану Џајићу и да не може нико да промени чињеницу да је он био и остао понос Уба и Тамнавског краја", написао је Матић.

Он се потом обратио челницима Црвене звезде.

"Сматрам да је Џаја некако натеран или можда уцењен да прихвати кандидатуру за председника ФСС. Господо из Звезде, када смо се ми Тамнавци потајно надали да ћете се сетити Џаје и кандидујете га за председника Савеза, ви сте тада подржавали Славишу Кокезу. Сада када је Драган близу своје осамдесете године излажете га непотребном стресу", додао је некадашњи репрезентативац Србије.

Матић истиче да Убљани страхују за здравље Драгана Џајића.

"Надамо се да ће прегурати и ово понижавање од стране клуба коме је све дао. Драгане, немој никад да заборавиш да су твоји земљаци увек уз тебе и да те Јединство очекује на твом стадиону већ у суботу", истиче фудбалер Роме.

Матић је поновио да пружа подршку Немањи Видићу да буде председник ФСС.

"Што се тиче Немање Видића, ја сам њега подржао јуче, подржавам га данас и подржаћу га и сутра јер мислим на развој српског фудбала за наредних 20 година. Толико од мене за сад", закључио је Матић.

Ванредна Изборна скупштина ФСС на којој ће бити изабран нови председник Савеза биће одржана 14. марта. ФС Косова и Метохије, ФС Региона Западне Србије, ФС Региона источне Србија и ФС Војводине кандидовали су Џајића за председника ФСС. Видић је најавио да остаје у трци за првог човека ФСС.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво