Читај ми!

Спектакл на Камп Ноу, реми Барсе и Јунајтеда уз четири гола

Фудбалери Барселоне и Манчестер јунајтеда одиграли су нерешено 2:2 у првом мечу шеснаестине финала Лиге Европе. Победе остварили Салцбург и Шахтјор, без голова у дуелу Ајакса и Унион Берлина. Реванши се играју наредног четвртка.

Прави фудбалски спектакл на Камп Ноу. Барса и Јунајтефд жељни надигравања приказали су фантастичну представу својим присталицама. Након изузетно садржајног првог полувремена, које је завршено без голова, уследило је друго полувреме а нису изостали голови. И то по два у свакој мрежи. Повела је Барса, Јунајтед је преокренуо да би домаћин стигао до изједначења. Можда и најправичнијег резултата на овом мечу.

Занимљива борба два ривала у првом делу игре, али без голова. Барса је доминирала, имала већи посед лопте, али је Јунајтед успео да створи пар изгледних прилика, ипак је одбрана домаћина успела да изађе као победник.

Домаћин је из доминације, такође, успео да озбиљније угрози гол ривала, али није успео да савлада Де Хеу.

Обе екипе силовито ушле у наставак, након само пар минута игре бележимо по једну стопостотну шансу на обе стране, али је изостала реализација.

У 50. минуту Барселона је стигла до предности. Рафиња је извео корнер са десне стране, иделан центаршут. Алонсо је одлично скочио и главом послао лопту у мрежу.

Само два минута касније Јунајтед је изједначио. Мат у три потеза. Каземиро је са средине терена упослио Фреда, овај проналази Рашворда на десној страни, који је утрчао у казнени простор избио сам испред Тер Штегена и изашао као победник.

Јунајтед је до преокрета дошао у 59. минуту. Кратко изведен корнер лопта је стигла до Рашворда који се лако ослободио чувара и крену ка голу, упутио је центаршут у петерац, створила се велика гужва, на крају лопта се одбија од Кундеа и завршава у голу, аутогол.

У 76. домаћин је изједначио. Рафиња је одлично центрирао у петерац са десне стране Левандовски није успео да је закачи, али је то збунило одбрану Јунајтеда и лопта је завршила у мрежи.

До краја меча још неколико сјајних прилика на обе стране, али није било промене резултата.

Резултати:
Барселона - Mанчестер јунајтед 2:2
Ајакс - Унион Берлин 0:0
Салцбург - Рома 1:0
Шахтјор - Рен 2:1

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи