Читај ми!

Француски медији: Зидан мења Галтијеа, можда већ после двомеча са Бајерном

Легендарни француски тренер Зинедин Зидан могао би да преузме Пари Сен Жермен ако актуелни шеф стручног штаба "светаца" Kристоф Галтије добије отказ.

Француски медији наводе да ће Галтије да добије отказ ако ПСЖ буде елиминисан из Лиге шампиона, а "свеци" вечерас на свом терену играју са Бајерном у осмини финала Лиге шампиона.

"Галтије нема никакав утицај у свлачионици ПСЖ-а. Kлуб се налази у кризи, а Галтије не може да контролише велике звезде. Челници ПСЖ-а траже замену за Галтијеа, после неких контроверзних ситуација које су се догодиле у свлачионици шампиона Француске. Тај човек није способан да контролише играче и да буде доминантан", тврди шпански новинар Едуардо Инда.

Некадашњи директор Ел Мунда и Марке је истакао да руководство ПСЖ-а жели да Зидан буде нови тренер клуба.

"Челници ПСЖ-а одавно преговарају са Зиданом. Могуће је да ће Галтије да буде смењен ако ПСЖ буде елиминисан из Лиге шампиона", навео је Инда.

Француски медији подсећају да је Зидан више пута одбио да преузме клуб из Париза, пошто је очекивао да буде селектор "триколора".

Међутим, Фудбалски савез Француске је продужио сарадњу са Дидијеом Дешаном, а Зидан је најавио крајем прошле године да ће се посветити клупској каријери.

Зидан је са Реалом у два мандата освојио 11 трофеја.

Уколико преузме клупу "светаца", Зидан неће имати нимало лак задатак да врати добру атмосферу у екипу, а према неким наводима клуб је већ одлучио да прода Нејмара на крају сезоне.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара