Читај ми!

Милојевић: Очекујем бољу Војводину него јесенас, раде веома добро

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић каже да је његовој екипи потребан максмилан ниво озбиљности на утакмици са Војводином.

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 16 часова дочекују екипу Војводине у утакмици 20. кола Суперлиге Србије. Меч је посвећен Синиши Михајловићу, док је улаз на трибине бесплатан.

Тренер Звезде Милош Милојевић каже да зна тим који ће играти против Војводине. 

"Чекали смо само да видимо ко је колико спреман, али имамо луксуз у великом играчком фонду тако да можемо да коригујемо тим у односу на противника. Очекујем бољу Војводину него јесенас јер раде веома добро. Имају брзину у четворици, петорици офанзивних играча који се сјајно трансформишу, а инвидиуални квалитети Кабића и Чумића су неоспорни. Ту је и Симић, наш бивши фудбалер, који је изузетно незгодан, а не треба заборавити ни тренера који ради веома добар посао", изјавио је Милојевић за клупски сајт.

Осврнуо се тренер црвено-белих на подршку коју очекује од навијача сутра.

"Очекујем што више навијача на Маракани. Мислим да је добра прилика због повода у смислу меча посвећеном Синиши Михајловићу, али наравно и због отварања пролећне сезоне да их буде што више на трибинама. Играчима би то изузетно значило јер знамо колику енергију нам дају навијачи и колико је лакше играти пред пуним трибинама. Момци су коректно радили и заслужују подршку од првог кола", закључио је Милојевић.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво