Читај ми!

Мијаиловић: Синиша оставио упечатљив траг, срећни смо што је део Звезде

Синиша Михајловић је у релативно кратком боравку у Црвеној звезди оставио упечатљив траг који и дан данас онима који су га гледали и који га се сећају, изазива радост и срећу што је такав играч био део нашег клуба, изјавио је председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић.

Звезда ће се у суботу на мечу са Војводином (16.00), клубом из којег је Михајловић стигао на Маракану, опростити од легендарног фудбалера.

"Нико не може заборавити ону дечачку радост кад се постигне гол, па трк ка северу, па локнаста коса. Синиша је био комплетна личност, неко ко је у својој каријери увек био везан за Звезду. Познат је и онај податак да кад је играо у Лацију није желео да изађе на утакмицу против Звезде. Толико је поштовао клуб у ком је стекао афирмацију", рекао је Мијаиловић за клупски сајт.

"Ретко који спортиста је у себи имао радост игре и ту жељу и вољу. Он је борац који је као млад успео да се наметне у формираном тиму Црвене звезде и дође до једне од кључних позиција у екипи. Млади људи који су свесни својих вредности, свесни су и тога да морају много да улажу у себе да би достигли врхунски ниво, а Синиша је био такав човек и то се у његовој даљој каријери потврдило".

Скупштина Црвене звезде требало би сутра да донесе одлуку да трибина ВИП запад добије име Синиша Михајловић.

"Звезда се према својим легендама на прави начин одужује, а ова утакмица је само сегмент којим се обележава његов однос према Црвеној звезди. Управни одбор је предложио да се ВИП запад трибина назове именом легенде Синише Михајловића и сутра ће се о томе разговарати на Скупштини".

Утакмици ће се одазвати и бројне легенде из чувене "Баријевске генерације".

"Меч има и такмичарски карактер, јер желимо да победимо важну утакмицу у борби за титулу, али ће бити и посвећен Михи у смислу посебног програма који су припремили навијачи и клуб. На мечу ће бити присутна и Михина породица, као и саиграчи из чувене генерације из Барија, а програм ће почети нешто раније у односу на 16 часова. Улаз је бесплатан, што навијачи већ и знају", истакао је Мијаиловић.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво