Читај ми!

Клоп: Нисам преко ноћи постао лош тренер

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп изјавио је да није преко ноћи постао лош тренер после серије лоших резултата клуба са Енфилда у Премијер лиги, преноси Би-Би-Си.

Ливерпул је тренутно деветом месту на табели Премијер лиге са 29 бодова. Клуб са Енфилда има чак 21 бод мање од првопласираног Арсенала.

"Нисам преко ноћи постао лош тренер. Никада нисам био толико добар колико су људи причали, али нисам ни лош колико људи можда мисле", рекао је Клоп.

Немачки стручњак је Ливерпул преузео 2015. године, а са енглеским клубом освојио је седам трофеја.

"Прошле године је било напето, дуже него што смо очекивали јер ко очекује да прође у четири финала? Било је јасно да ће ова сезона бити тешка, али уз мањи број повреда лако смо могли да имамо четири или пет бодова више. И даље не играмо бриљантно, али бићемо у борби за Лигу шампиона", додао је Клоп.

Немац има уговор са Ливерпулом до јуна 2026. године.

"Замислите да смо прошле сезоне освојили сва четири трофеја и да сам рекао: 'Видимо се касније', да сте видели другачије лице које све то говори. Нико не би слушао", навео је Клоп.

Немачки стручњак је обећао навијачима да ће екипа дати све од себе у наставку сезоне да оствари што боље резултате.

"Морамо да изађемо из овога и да то урадимо на начин због којег људи неће моћи да дочекају да поново дођу на стадион. Како се понашаш и како се носиш са ситуацијом у оваквим тренуцима такође одлучује о будућности", закључио је Клоп.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво