Читај ми!

Милојевић: Спремни смо да покажемо право лице у нашем првенству

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић након завршетка припрема у Турској задовољан протеклим припремама и радом играча констатовао да је тим много напредовао и очекује да ће то потврдити у наставку такмићења. Закључио је да је физичко и здравствено стање играча одлично и да се већ фокусирају на предстојеће мечеве.

Фудбалери Црвене звезде су на припремама у Анталији одиграли шест утакмица и уписали пет победа.

"Задовољан сам урађеним, односом играча, тиме колико смо и како радили. Постоји клише да "може боље" и заиста је могло, али одрадили смо доста добрих ствари и са аспекта физике и тактике смо веома напредовали. Све то морамо да потврдимо у првенству, од утакмице са Војводином па до краја шампионата. Нисам задовољан како смо одиграли 45 минута против Лудогореца, али ми смо ту утакмицу спремали тако да смо радили јако, имали тренинг ујутру, испробавали ствари, желели да видимо шта можемо, а шта не. Могли смо и боље под тим умором, али је и то добра школа за нас", рекао је Милојевић.

Укратко је анализирао начин рада констатујући да је рад са лоптом обележио ове зимске припреме.

„Сваки тренер има визију и начин рада, а моја идеја је да тренинг треба да буде комплексан и да се у фудбалском захтеву испоштују енергетски, у смислу тога на чему радимо, да ли је то издржљивост, снага, брзина, и на тај начин смо конципирали тренинге. Не бих рекао да је играчима било лакше, бар их нисам чуо да то причају, мислим да им је било и теже, али за главу забавније. Имали смо добре услове које нам је клуб обезбедио и у глобалу сам задовољан припремама, али оне нису нешто чиме човек треба да се поноси. Припреме служе да се спремимо и направимо резултат на основу ког ће да нам се суди."

Додао је да су играчи физички сигурно спремни за наставак такмичења 4. фебруара.

„Спремни су физички, око тога нема дилеме, али што се меч форме тиче, то смо покушали да надокнадимо великим бројем утакмица. Наравно да пријатељска није као такмичарска, али смо спремни да покажемо право лице у нашем првенству. Очекујте Звезду пуну енергије, жељну утакмица. У сваком мечу ћемо ићи на победу, то је наша дужност, али ћемо настојати да играмо што лепше како би навијачи били у потпуности задовољни. Идемо утакмицу по утакмицу, јер ништа још није готово и нико у јануару није постао шампион. Игра се до краја маја, а лично ми је фокус на Војводини, до ње гледам", закључио је тренер "црвено-белих".

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво