Читај ми!

Барселона надиграла Реал и освојила Супер куп Шпаније

Фудбалери Барселоне савладали су Реал из Мадрида са 3:1 у мечу Суперкупа Шпаније који је одигран на стадиону Краљ Фахд у Саудијској Арабији.

Барса је била бољи ривал, Реал није имао решења за сјајну игру Барселоне, једино што је успео је да постигне почасни погодак у финишу сусрета. На крају убедљива победа Барсе и заслужено освојен Суперкуп Шпаније. 

Барселона је повела у 33. минуту. Левандовски је одлучно упослио Гавиа у казненом простоеу, овај је одмах шутирао и погодио доњи десни угао гола Реала.

Исти игтачи учествовали су и код другог гола Барсе у 45. минуту. Овог пута Гави је упослио Левандовског који је лагано проследио лопту у мрежу.

Трећи гол Барселона је постигла у 70. минуту, а другу асистенцију забележио је Гави. Брз напад по левој страни, Гави је упути центаршут у казнени простор, на другој стативи пронашао је Педрија који са неколико метара закуцава лопту у мрежу.

Реал је покушао да постигне макар почасни погодак, и у финишу сусрета је успео. После велике гужве у казненом простору Бензема је из другог покушаја успео да пошаље лопту у мрежу.

На крају Барселона је савладала Реал са 3:1 и подигла трофеј. 

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво