Читај ми!

Црвена звезда надиграла Лехију у првом контролном мечу на припремама

Фудбалери Црвене звезде савладали Лехију из Гдањска са 3:1 у Белеку, у првом припремном мечу пред наставак сезоне.

Црвена звезда је доминирала током целог меча. Ривал је био опредељен на одбрану вог гола, тако да је представљао правог противника из Супер лиге Србије. Звезда је константним притиском, поготово у другом делу игре, успела да сломи отпор противника и дође до заслуженог тријумфа.

Звезда је повела у 13. минуту. Канга је одлочно опалио са дистанце, голман Лехије је одбио лопту која стиже до Букарија, овоме није било тешко да је пошаље у мрежу,

Црвено-бели су наставили са доминацијом и створили још неколико прилика пред голом ривала, али нису успели да реализују своје шансе.

Казна је стигла у 39. минуту. Пољска екипа је успела да изједначи. Лопта после прекида стигла до Кубицког, а он са ивице казненог простора снажно шутирао. Лопта је на путу до гола закачила Вељка Николића, па је капитен Борјан остао укопан. До одласка на одмор није било промене резултата.

Звезда је и у наставку доминирала, стварала шансе, а поново је повела у 71. минуту. Родић се одлично снашао на левој страни, покушао је у петерцу да упосли Митуљикића, лопта долази Петержака који је неспретном реакцијом шаље у своју мрежу.

Осам минута касније црвено-бели су постигли и трећи погодак. Каитаи је упосло Кангву у казненом простору, који прецизним ударцем искоса са десне стране матира голмана ривала.

Звезда је створила још неколико добрих прилика пред голом ривала, али није успела да увећа предност.

На крају сигурна победа црвено-белих 3:1.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво