Читај ми!

Породица Синише Михајловића: Заувек ће остати с нама

Прослављени фудбалер Синиша Михајловић преминуо је након вишегодишње борбе са леукемијом, а његова породица је у саопштењу поручила да ће наставити да живе са свом љубављу коју им је пружио – "Заувек ће остати с нама".

Супруга Аријана са децом Викторијом, Вирџинијом, Мирославом, Душаном и Николасом, унуком Виолантом, мајком Викторијом и братом Драженом, у тузи саопштавају неправедну и прерану смрт свог мужа, оца, узорног сина и брата – Синише Михајловића, преносе италијански медији саопштење породице Синише Михајловића.

"Један изванредан професионалац, доступан и добар према свима. Храбро се борио против страшне болести. Захваљујемо се лекарима и медицинским сестрама који су га пратили годинама, са љубављу и поштовањем, посебно др Франческа Бонифази, др Антонио Курти, проф. Алесандро Рамбалди и др Лука Марчети. Синиша ће увек остати с нама. Живимо са свом љубављу коју нам је пружио", навели су из породице Синише Михајловића.

Фудбалски савез Србије, ФК Црвена звезда, ФК Партизан, колеге и пријатељи опраштају се од великог фудбалера и тренера који је оставио неизбрисив траг у историји српског спорта.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се