Читај ми!

Милинковић-Савић на прагу преласка у Јувентус

Фудбалер Лација, српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић, постигао је договор са Јувентусом, који би важио од јула следеће године. Остало је само да се два клуба договоре око висине обештећења, тврди италијанска "Газета дело Спорт".

Новинар италијанског листа Алфредо Педула наводи да је српски фудбалер договорио личне услове уговора са Јувентусом.

"Милинковић-Савић би у Јувентусу требало годишње да зарађује шест милиона евра плус бонуси. До договора је дошло после састанка менаџера играча Матеје Кежмана и представника Јувентуса. Овај договор ће важити од јула 2023. године", тврди Педула.

Он истиче да је остало да се два клуба договоре око висине обештећења.

Педула подсећа да је Милинковић-Савић у претходних неколико година био у италијанским медијима "главна звезда прелазног рока". Међутим, председник римског клуба Клаудио Лотито није желео да прода српског фудбалера.

"Милинковић-Савић има уговор са Лациом до јуна 2024. године, а Лотито тражи обештећење од 100 милиона евра, пошто зна да нико неће да понуди тај новац. Српски фудбалер је вољан и да продужи уговор са Лациом", пише италијански новинар.

Он истиче да се у наредних неколико месеци очекују преговори између представника Лација и Јувентуса, а коначну реч о овом трансферу даће председник римског клуба.

Педула подсећа да у Јувентусу већ играју српски фудбалери Филип Костић и Душан Влаховић, који заједно са Милинковић-Савићем тренутно наступају на Светском првенству у Катару.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво