Читај ми!

Петрић: Нисам слеп, некада се помагало Партизану, сада Звезди

Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић сумирао је на конференцији за медије јесењи део сезоне после којег црно-бели имају 10 бодова мање од лидера Црвене звезде, елиминисани су у Купу Србије, али су изборили европско пролеће у Лиги конференција.

Гордан Петрић каже да су црно-бели могли више у првенству.

"Незадовољан сам јер смо изгубили седам бодова, пре свега два против Звезде, два против Јавора и три против Спартака. Са друге стране у Европи смо остварили циљ", изјавио је Петрић.

Поновио је да сматра да су највећи проблем српског фудбала Партизан и Звезда.

"У овом тренутку Звезда очигледно има неку помоћ. Као бивши играч сам осетио да се навлачило за Звезду. Када судија подигне таблу и продужи меч колико је учинио, то се види да се помаже Звезди. И у Нишу, Крагујевцу, Новом Пазару, сада у Сурдулици сте сви видели. Некада се помагало Партизану, сада се помаже Звезди. Нисам слеп да то не видим. Има и до нас, могли смо боље да играмо против Јавора и Спартака и да то добијемо, али постоји та друга страна која је неспорна, а тиче се о судијској наклоности на страни Звезде", изјавио је Петрић.

Искористио је прилику и да пожели све најбоље фудбалерима Србије у Катару.

"Надам се да ће све бити у реду и да ће нам улепшати наредних месец дана. Створила се добра атмосфера око репрезентације, ту пре свега мислим на стручни штаб. Знам да ће Србија играти лепршаво и офанзивно", рекао је Петрић.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи