Читај ми!

Јунајтед разматра све опције у вези са Роналдом

Челници и фудбалери Манчестер јунајтеда разочарани су поступцима Португалца Kристијана Роналда, који је изјавио да га је клуб издао покушавајући да га отера са "Олд трафорда", преноси "Скај спорт".

У интервјуу који је Португалац дао водитељу Пирсу Моргану, а објавио Сан, рекао је да не поштује менаџера Манчестер јунајтеда Ерика тен Хага, пошто ни Холанђанин не поштује њега.

"Роналдо је разочарао саиграче, који не могу да схвате зашто је извређао клуб. У клубу су за интервју сазнали после меча са Фуламом, који је Манчестер јунајтед синоћ добио 2:1. Играчи Јунајтеда имају утисак да је клуб показао поштовање према Роналду, чак и када је он тражио да напусти екипу са ''Олд трафорда'' или када је одбио да уђе у игру против Тотенхема. Због тога никоме у клубу није јасно зашто се Роналдо одлучио на јавни наступ у којем је нарушио репутацију Манчестер јунајтеда", наводе британски медији.

Роналдо је, између осталог, рекао и да клуб није напредовао откако се Алекс Фергусон повукао 2013. године.

"Сви су изузетно разочарани што на такав начин не поштује клуб, тренера и саиграче. Јунајтед ће вероватно размотрити све опције у вези са Роналдом. Португалцу је речено да неће бити у првом тиму против Фулама, али да ће бити у екипи за тај меч. Он је потом поручио челницима клуба да је болестан и да не може да путује са тимом у Лондон, а уместо тога одрадио је интервју у којем је извређао Манчестер јунајтед", преноси "Скај спорт".  

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво