Читај ми!

Гордан Петрић: Партизан није одустао од титуле

Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић изјавио је пред меч са Новим Пазаром, да се његов тим није одрекао титуле иако његов тим заостаје десет бодова за првопласираном Црвеном звездом.

Фудбалери Партизана у недељу од 15:30 дочекују Нови Пазар у оквиру 19. кола Суперлиге Србије.

"Има још много да се игра и у првенству и у Европи, ми се свакако нисмо одрекли титуле. Свакој утакмици ћемо приступати као да је у питању Куп. Нови Пазар је екипа која сутра долази растерећена да игра против нас јер су скупили довољно бодова који им то дозвољавају. Искусна су екипа и имају тренера који игра офанзиван фудбал. Очекујем другачију утакмицу у односу на Спартак. Да ће играчи бити свежији", изјавио је тренер "црно-белих" данас на конференцији за медије.

Стратег Партизана истакао је да се нада победи.

"Против Спартака смо били спори. Није то само умор. Видело се по дуелима, ударцима на гол и по пасу. Надам се да ће бити другачије сутра. Играчима јесте тешко али једва чекају да сутра изађу на терен и докажу се", закључио је Петрић.

Партизан је тренутно други на табели СЛС са 40 освојених бодова, 10 мање од Црвене звезде која је прва, док је Нови Пазар пети са 31 бодом.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво