Читај ми!

Краљ: Очекују нас два интересантна меча, биће неколико појачања

Спортски директор Партизана Ивица Краљ каже да фудбалере "црно-белих" очекују два интересантна меча против Шерифа у шеснаестини финала Лиге конференције.

Фудбалери Партизана играће у шеснаестини финала Лиге конференцијe против екипе Шерифа, а Ивица Краљ истиче да су Молдавци квалитетна екипа и да Партизан очекују два интересантна меча.

"Као што смо говорили и пре жреба, која год екипа да дође очекује нас велика борба. Сваки учесник има амбицију да се пласира у наредно коло. Противник нам је Шериф, ривал против којег сам и ја играо пре двадесетак година и тада смо добро прошли. Са друге стране знамо да је Шериф играо против Црвене звезде прошле године и знамо да се ради о квалитетној екипи. Очекују нас два интересантна меча", рекао је Краљ.

Најавио је да ће се Партизан појачати у зимском прелазном року.

"Имамо предност што нам се вратио Данило Пантић после осам месеци паузе. Биће ту у и остали играчи који се опорављају после здравствених проблема, а сигурно ће бити и неколико појачања те ће Партизан у тај двомеч ући јачи него што је данас", нагласио је Краљ.