Читај ми!

Звезда у Монаку призива европско пролеће (18.45, РТС 1)

Фудбалери Црвене звезде гостују вечерас од 18.45 код екипе Монака у оквиру последњег кола групне фазе Лиге Европе. Директан пренос са стадиона Луј Други од 18.45 можете гледати на Првом програму РТС-а, а његов ток можете пратити и на нашем порталу.

Након победе над екипом Трабзонспора на свом терену играчи Звезде играју утакмицу која ће одлучити даљи ток сезоне у Европи.

Црвена звезда је у претходна пет одиграна кола убележила две победе и три пораза.

Прву утакмицу и први пораз у Лиги Европе ове сезоне Звезда је доживела управо од вечерашњег противника на стадиону "Рајко Митић", 0:1. У другом колу Трабзонспор је свом терену био бољи од Звезде, 2:1.

После лоших резултата, у двомечу са Ференцварошем, црвено-бели су на свом терену изашли као победници, а у гостима као поражени тим.

Звезда се налази на последњем месту Групе Х са шест бодова, док је Монако други са седам. На првом месту је Ференцварош са 10 и који је обезбедио пролазак у наредну фазу Лиге Европе, док је Трабзонспор у сличној ситуацији као Звезда.

Црвена звезда улази у меч са императивом победе, јер једино са три освојена бода могу обезбедити нокаут фазу у Лиги Европе.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво