Читај ми!

Челси и Милан "оверили" осмину финала, Салцбург наставља у Лиги Европе

Фудбалери Милана убедљиво су савладали Салцбург 4:0 и заузели друго место у Групи Е Лиге шампиона. Са првог места из групе у нокаут фазу иде Челси, који је после преокрета савладао Динамо 2:1. Салцбург ће на пролеће играти у Лиги Европе, "модри" се опраштају од Европе.

Милан је у последње коло ушао са бодом више од аустријске екипе, а убедљивим тријумфом на "Сан Сиру" 4:0 екипа Стефана Пиолија обезбедила је друго место у Групи Е.

Росо-нери су од старта кренули силовито и упркос спорадичним нападима Салцбурга дошао до предности у 14. минуту преко Оливијеа Жируа.

Тим резултатом се отишло на одмор, а већ на старту другог дела Раде Крунић је наговестио коначан исход меча.

До краја сусрета, Жиру је постигао још један погодак, а онда и асистирао за Месијаса, који је у финишу меча поставио коначан резултат.

Челси је задржао прво место у групи после победе над загребачким Динамом на "Стамфорд бриџу" 2:1.

"Модри" су повели преко Бруна Петковића у седмом минуту меча и тако запретили великом ривалу ког су савладали у Загребу, али су "плавци" већ до полувремена дошли до преокрета.

Прво је Рахим Стерлинг изједначио у 18. минуту, да би преокрет и три бода екипи Грејема Потера донео Закарија у 30. минуту утакмице у Лондону.

Челси је прву фазу такмичења завршио са 13 бодова, Милан иде даље као други са 10, док ће Салцбург играти бараж за осмину финала Лиге Европе као трећепласирана екипа са 6 бодова.

Динамо је освојио 4 и завршава учешче у Европи ове сезоне.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво