Читај ми!

Фифа и Уефа: Разочарани смо, биће последица по ФСС

Представник Европске фудбалске уније Лука Никола изјавио је да је разочаран што није одржана седница Изборне скупштине Фудбалског савеза Србије на којој је требало да буде изабран нови председник ФСC.

Седница је требало да буде одржана у Старој Пазови, а одложена је за уторак због недостатка кворума, саопштио је председник Одбора за спровођење избора Иван Радошевић.

Представник Уефе Лука Никола изјавио је да су врло забринути што избори нису одржани данас.

"Ми смо заједнички са Фудбалским савезом Србије прошли ревизију Статута због одржавања избора на свим нивоима. Савезу је сада потребна стабилност јер нам се ближи Светско првенство. По важећем Статуту савеза Скупстина може да се одржи дан касније у исто време и по истом дневном реду. Ми ћемо остати у Србији да сутра испратимо да ли ће скупштина и бити одржана", рекао је Никола и додао:

"Ако не буде одржана, мораћемо да поднесемо извештај у седиште наше организације и после тога ће се знати које ће мере Уефа предузети".

Представник Фифе Елхам Мамадов сложио се са колегом из Уефе.

"Разочарани смо јер није било кворума, а до почетка Мундијала су остале још само три недеље. Остаћемо и сутра овде, а уколико се не одржи Скупштина, Уефа и Фифа ће заседати по овом питању и вероватно ће бити последица", рекао је Елхам Мамадов.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво