Читај ми!

Пешић за РТС: Очекује нас тешко гостовање против Монака

Стрелац победоносног гола за Црвену звезду у утакмици против Трабзона, Александар Пешић је истакао да су црвено-бели у неким деловима меча играли јако добро, а у појединим несигурно.

Нападач Звезде је након победе над турским Трабзонспором рекао да је утакмица била јако тешка, али да су његови саиграчи и он имали притисак због чињеница да морају да победе у утакмици како би остали у игри.

"Јесте било тешко, мислим да смо у неким периодима баш добро играли, а у неким морамо сигурније да играмо. Није лако, знамо да морамо да победимо да бисмо остали у игри, али добро, на крају смо дали други гол. Захвалио бих се екипи на стварно добро креираној акцији, ја сам био ту да крунишем", рекао је Пешић. 

Звезда у последњом колу Групе Х гостује екипи Монака. Пешић се осврнуо на наредну утакмицу која ће се одиграти за седам дана. 

"Битно нам је првенство, ову утакмицу морамо што пре да заборавимо како бисмо се концетрисали за недељу и наравно утакмицу против Монака добро припремити. Знамо да идемо на тешко гостовање, доброј екипи са добрим појединцима, закључио је Пешић.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара