Читај ми!

Уефа делегирала судије за наредне утакмице Звезде и Партизана у европским такмичењима

Уефа је делегирала судије за наредне утакмице Црвене звезде у Лиги Европе и Партизана у Лиги конференција. На утакмици Звезда - Трабзонспор, главни судија меча биће Жоао Пињеиро, док ће у Француској на мечу Ница - Партизан, правду делити Иштван Вад.

Фудбалери Црвене звезде играће у четвртак у 21.00 час утакмицу петог кола групне фазе Лиге Европе против екипе Трабзонспора, а главни судија меча биће Португалац Жоао Пињеиро.

Асистенти главном судији на стадиону "Рајко Митић" у Београду биће Бруно Жесус и Лусијано Маја, док ће четврти судија бити Бруно Жозе Коста.

Фудбалери Партизана гостоваће у четвртак у 18.45 часова у Ници, истоименој екипи у овиру петог кола Групе Д Лиге конференција, а на тој утакмици правду ће делити Мађар Иштван Вад.

Помоћне судије биће Венсел Тот и Иштван Алберт и четврти судија Адам Фаркаш.

Црвена звезда је у првом мечу изгубила од Трабзона на гостовању, 1:2, а Партизан је одиграо нерешено са Ницом у Београду, 1:1.   

Звезда се након четири одиграна кола у Лиги Европе у Групи Х налази на последњем месту са три бода, док је Партизан је у Лиги конференција на првом месту Групе Д са осам бодова.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво