Читај ми!

"Вечити" надокнађују заостале мечеве - Звезда гостује код Војводине, Партизан против Напретка

Фудбалери Партизана и Црвене звезде одиграће данас мечеве петог кола Суперлиге, који су били одложени због обавеза вечитих ривала у еврокуповима.

Партизан ће у 16:45 часова у Хумској дочекати екипу Напретка из Крушевца, док ће Црвена звезда у 18:55 часова у Новом Саду гостовати екипи Војводине.

Црно-бели ће имати прилику за седму узастопну победу у Суперлиги.

"Напредак је екипа која може да нам направи проблем. Искусни су и опасни из прекида. Мораћемо мало више да ризикујемо како бисмо пробили блок и стигли до победе", рекао је тренер Партизана Гордан Петрић.

Актуелни шампион Србије Црвена звезда у Нови Сад стиже после пет победа у низу у домаћем шампионату.

"Не размишљамо о томе да ли је Војводина у кризи, већ идемо са циљем да одиграмо нашу утакмицу и да се подигнемо на ниво на ком можемо да будемо и на ком смо били у многим мечевима. То у каквој су форми, може да буде и плус и минус, јер смо прошле недеље имали противника са низом победа, док је сад другачија ситуација, али добро знамо квалитет Војводине и у стручном штабу и у играчком кадру, тако да се више спремамо на то, него што им пратимо форму", поручио је тренер београдских црвено-белих Милош Милојевић.

Црвена звезда је лидер Суперлиге са 35 бодова, Партизан је трећепласирани са 30, Војводина има 23 бода на шестом месту, док је Напредак на 10. позицији са 17 бодова.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи