Читај ми!

Пешић за РТС: Честитке момцима, остали смо у трци за даљи пласман

Нападач црвено-белих Александар Пешић био је задовољан након победе над Ференцварошом, честитао је играчима и напоменуо да је тим остао у трци за даљи пласман, а то је све зависило од ове победе.

Звезда је убељиво савладала Ференцварош са 4:1. Пешић је пружио добру партију у нападу, а и у одбрани. Рекао је да се екипа дизала последњих недеља, бодрили су један другог и као резултат је дошла ова победа.

Вероватно ни ви нисте очекивали овако убедљиву победу. Веровали сте. Пре утакмице сте ми рекли да идете на победу која вам много значи.

"Пре свега честитам момцима, мојим другарима. Покушали смо да се дижемо последњих неколико недеља. Бодрили смо један другога, ало ово ништа није готово. Тако да нам значи ова победа. Наравно, да се нисмо надали да ћео овако убедливо да победимо екипу Ференцвароша. То је једна добра екипа, видели смо то и данас. ОСтали смо у трку за то прво или друго место. Знали смо да ако добијемо ову утакмицу имамо шансе, ако изгубимо остајемо без те шансе за пласман."

Нема сумње ова утакмица је била прекретница, да те поново у игри. За седам дана је нови сусрет са Ференцварошом. Прилика да се сустигне.

"Јесте. Знамо да ће они ући другачије, играће кући на свом терену. Ми пре свега да се опоравимо, да се спремио за првенствену утакмицу и надам се да ће мо направити добар резултат као и данас", закључио је Пешић

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи