Читај ми!

Победа Јунајтеда након преокрета, Монако лако против Трабзона, Арсенал рутински против Бода

Екипа Манчестер јунајтеда је након преокрета у Никозији победила тим Омоније резултатом 3:2, док је Монако је на свом стадиону био бољи од Трабзона 3:1, у утакмицама трећег кола Лиге Европе. Арсенал у Лондону рутински савладао Бодо Глимт 3:0.

Изузетно занимљив меч је виђен у Омонији, Јунајтед је стигао до друге победе и другог места у Групи Е, након преокрета головима Рашфорда у 53, и 84. минуту игре, и поготком Марсијала 63. минуту.

Омонија је повела голом Ансарифарда у 34. минуту, да би касније смањила предност Манчестера поготком Николаса Панајотуа у 85. минуту меча.

Реал Сосиједад се налази на првом месту са максималним бројем бодова у три одиграна мечева, будући да су савладали Шериф у Тираспољу који се налази на трећој позицији са три освојена бода, а последња екипа је Омонија без бодова. 

Монако је рутински савладао Трабзонспор на свом стадиону и тренутно дели прво место у Групи Х са Ференцварошем уз шест освојених бодова. На трећем и четвртом месту се налазе Трабзон и Црвена звезда која је победом над мађарским Ференцварошем освојила прве бодове у Лиги Европе ове сезоне. 

ПСВ је на гостовању у Цириху убедљиво савладао истоимену екипу, резултатом 5:1. Холандски тим тренутно дели друго место са Бодо Глимтом у Групи А. На првом месту налази се Арсенал, а последњепласирани тим у поменутој групи је Цирих без бодова.

Лондонски Арсенал и ПСВ имају једну утакмицу мање коју нису одиграли након смрти краљице Елизабете Друге.

Лацио је играо нерешено без голова у дуелу са Штурмом из Граца. 

Карабаг је на гостовању у Атини савладао Олимпијакос, резултатом 3:0. Арсенал је у Лондону рутински победио у дуелу .

Од самог почетка утакмице играчи Карабага су почели офанзивно, већ у петом минуту игре су постигли гол, али је након ВАР провере погодак поништен. Прво полувреме је завршено нерешеним резултатом, 0:0.

На почетку другог дела игре као и у првом, фудбалери Карабага су почели високим пресингом на задњу линију Олимпијакоса што је резултирало првим голом гостујућих фудбалера у 68. минуту, стрелац је био Овусу.

Марко Вешовић је повећао предност у 82, а коначан резултат поставио је Шејдајев у 86. минуту утакмице. 

Арсенал је на свом терену рутински савладао Бодо Глимт.

Поготке у редовима Арсенала постигли су Еди Нкетија у 23, Холдинг у 28, а коначан резултат меча поставио је Фабио Вијеира у 85. минуту игре.

Реал Бетис је преокретом дошао до победе на гостовању у Риму, 2:1.

Први гол на утакмици постигао је Дибала у 34. минуту, да би Родригез изједначио резултат у 40 минуту. Победу гостима донео је Луиз Енрике у завршници меча у 88. минуту.

Реал Бетис је први на табели Групе Ц са максималним бројем бодова, други је Лудгогорец, трећа Рома, а четврта екипа је Хелсинки која је одиграла нерешено са Лудогорецом, 1:1.

Фенербахче је савладао на свом терену екипу АЕК-а из Ларнаке, 2:0 и тренутно дели прво место у Групи Б са Реном, обе екипе имају по седам поена. Трећи је АЕК, а четврти Динамо Кијев без осбвојених бодова.

Резултати трећег кола Лиге Европе:

Група А:

Арсенал - Бодо Глимт 3:0
Цирих - ПСВ 1:5

Група Б:

Фенербахче - Аек Ларнака 2:0
Рен - Динамо Кијев 2:1

Група Ц:

Рома - Реал Бетис 1:2
Хелсинки - Лудогорец 1:1

Група Д:

Брага - Ројал Унион 1:2
Малме - Унион Берлин 0:1

Група Е:

Шериф - Реал Сосиједад 0:2
Омонија - Манчестер јунајтед 2:3

Група Ф:

Митјеланд - Фејнорд 2:2
Штурм Грац - Лацио 0:0

Група Г:

Фрајбург - Нант 2:0
Олимпијакос - Карабаг 0:3

Група Х:

Црвена звзда - Ференцварош 4:1
Монако - Трабзонспор 3:1

среда, 01. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво