Читај ми!

Милојевић пред Ференцварош: Победиће храбрија екипа, верујемо у успех

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић каже да верује у победу своје екипе у сутрашњем мечу против Ференцвароша у Лиги Европе.

Црвена звезда везда је после два кола у Х групи на зачељу табеле без освојеног бода, док је мађарски тим на врху са максималних шест.

"Разлика је шест бодова, а у оптицају је још 12. Верујем да можемо до преокрета, али тренутно размишљамо о првој наредној утакмици и верујем у победу против Ференцвароша", рекао је Милош Милојевић.

Истиче да црвено-бели желе да диктирају темпо утакмице, али и да се прилагоде и неутрализују врлине мађарске екипе.

"Свака утакмица у Европи је специфична и одлучују детаљи, али сам сигуран да ће сутра храбрија екипа да победи", изјавио је Милојевић на конференцији за медије.

Нагласио је да је Ференцварош веома квалитетан тим и да пораз претходног викенда у мађарском првенству од Кечкемета не значи да су у лошој форми, али да је могуће да их је мало "пољуљао".

Истакао је да не размишља унапред о "причама о неуспеху и евентуалној оставци", уколико се не освоје три бода.

Звездин првотимац Мирко Иванић истакао је да се потпуно опоравио од повреде и обећао да ће одиграти на нивоу на који су навијачи навикли од њега.

"Сигуран сам да ћемо сутра одиграти добру утакмицу и победити. Добро се припремамо, ми смо тим и не видим разлога да буде другачије. Свесни смо да је ово прилика да ухватимо прикључак и једва чекамо да почне и да група упозна праву Звезду", изјавио је Иванић.

Утакмица између Црвене звезде и Ференцвароша на програму је у четвртак од 18.45 сати на стадиону "Рајко Митић". Директан преносе је на Првом програму РТС-а.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво