Читај ми!

Петарда у Минхену - Бајерн рутински против Викторије

Фудбалери Бајерна из Минхена победили су Викторију Плзењ 5:0 у утакмици трећег кола групе Ц Лиге шампиона.

Бајерн је без много муке оправдао улогу фаворита против Викторије и рутински уписао убедљиву победу, и трећи пут ове сезоне без примљеног гола. За свега нешто више од 20 минута игре било је већ 3:0 за Баварце.

Први гол у седмом минуту постигао је Лерој Сане - повукао је Немац лопту ка противничком голу и снажно шутирао са ивице казненог простора, а голман гостију је био немоћан.

Серж Гнабри је само шест минута касније удвостручио предност домаће екипе на асистенцију Горецке.

Следећи се у листу стрелаца уписао Садио Мане - брзоноги фудбалер Бајерна је уз мало среће, предриблао готово целу одбрану Викторије и прецизним ударцем завршио соло акцију за 3:0.

Могао је Бајерн и до четвртог гола и у првом полувремену, али је погодак Џамала Мусијале поништен након рекације из ВАР собе.

Ипак, само пет минута након што су се фудбалери вратили на терен после одмора, Сане је још једном затресао мрежу чешког тима.

У 58. минут и Ерик Максим Чупо-Мотинг, који је добио шансу са клупе, уписао се међу стрелце, а још једном је Горецка био асистент.

Бајерн после три одигране утакмице има исто толико победа, док Викторија у изузетно јакој групи Ц, у којој су још Интер и Барселона, још увек није успела да дође до освојеног бода.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво