Читај ми!

Ераковић пред Ференцварош: Прилика да урадимо нешто што нисмо од 1975. године

Дефанзивац Црвене звезде Страхиња Ераковић истиче да су пуне трибине стадиона „Рајко Митић" један од кључних фактора у предстојећем дуелу са Ференцварошем у Лиги Европе.

„Имали смо феноменалну подршку и у Шапцу и на 'Карађорђу', наши навијачи били су у већини на оба стадиона, што нам неизмерно значи. Почели смо припреме за Ференцварош, искористићемо сваки тренутак да се максимално припремимо и да добром игром и посвећеношћу на терену обрадујемо звездаше", рекао је Ераковић за клупски сајт.

Шампиона Србије чека тежак распоред, пун гостовања, стога млада узданица црвено-белих наводи пуне трибине као врло важан фактор за остваривање позитивног резултата.

„До краја полусезоне већином ћемо играти на гостујућем терену, па је утакмица против Ференцвароша права прилика да још једном покажемо зашто се 'Маракане' сви плаше", каже Ераковић.

Најлепша слика, према његовом мишљењу, била би пуна „Маракана". 

„Испуњене трибине биће од великог значаја за крајњи резултат, потребна нам је победа, а како бисмо стигли до ње, неопходно је да будемо сви као један. Знам да је највећа посета у историји стадиона била против Ференцвароша и да је сада није могуће поновити, али ако напунимо 'Маракану' до последњег места, биће то права прилика да урадимо оно што 1975. године нисмо", поручио је Ераковић.

Звезда у четвртак од 18.45 дочекује Ференцварош у трећем колу групне фазе Лиге Европе, а директан пренос пратите на РТС 1.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи