Читај ми!

Петрић после тријумфа над Војводином: Сјајан посао који морамо брзо да заборавимо

Тренер Партизана Гордан Петрић рекао је после победе свог тима над Војодином да је задовољан игром своје екипе, али да она мора што пре да се заборави пошто црно-беле већ у четвртак очекује утакмица против Келна у Лиги конференције.

Партизан је у дербију Суперлиге савладао Војводину 4:1, а Петрић је задовољан издањем своје екипе.

"Момци су сјајно одрадили свој посао. Могли смо раније да дамо гол, постигли смо два која су нам играчи Војводине поклонили, али пре тога смо могли да постигнемо два, рекао Петрић после утакмице у Хумској.

Ипак, црно-беле већ у четвртак очекује дуел са Келном у Лиги конференције, па стратег Партизана сматра да победа у Суперлиги мора што пре да се заборави.

"Задовољан сам како смо одрадили посао, али момци то морају што пре да забораве, јер нас очекује утакмица у четвртак против Келна и ново доказивање. Очекујем тотално другачију утакмицу", рекао је Петрић.

Петрић је додао да је питање физичке спреме уско везано и са психолошким стањем екипе.

"Опет морам да кажем, када све иде како треба онда изгледа и да су играчи спремни. Они су били исти и први дан кад смо били, рекао сам да су били нервозни, а та нервоза доста утиче и на физицку спрему. У том случају и на игру. Не, они су растерећени и пружају оно шта могу", закључио је Петрић.

Утакмицу против Келна црно-бели играју у четвртак од 21.00 сат у Немачкој, а директан пренос је на Првом програму РТС-а.