Читај ми!

Реми Ливерпула и Брајтона, хет трик Тросара на "Енфилду"

Брајтон и Ливерпул ремизирали су 3:3 и тако поделили бодове на "Енфилду". Мало је фалило да после два гола заостатка домаћин обрадује своје навијаче и слави, међутим Леандро Тросар је хет триком успео да избори нерешен резултат за своју екипу. Челси је у финишу меча изборио победу против Кристал Паласа, док је Фулам убедљиво поражен од Њукасла са 4:1.

Дебитант на клупи Брајтона Роберто Де Зерби може да буде задовољан јер је Брајон трећи пут заредом непоражен напустио Енфилд.

Брајтон је на шок домаћих навијача имао два гола предности већ у 18. минуту после чега су се „галебови" одлуком тренера Де Зербија повукли да бране резултат.

Своја прва два гола на мечу, у 4. и 17. минуту постигао је Леандро Тросар повремени репрезентативац Белгије.

Након примљених голова домаћин је успео да консолидује своје редове и на полувреме оде са једним голом заостатка након што је Фирмино у 31. минуту на асистенцију Салаха успео да затресе мрежу Роберта Санчеза.

Уласком у игру Луиса Дијаза на полувремену, Ливерпул је постао све опаснији и конкретнији по левој страни па је казна за повлачење Брајтона уследила у 54. минуту новим голом Фирмина за 2:2.

Еуфорију на стадиону изазвао је аутогол Адама Вебстера ког је лопта несрећно погодила у раме и одбила се у гол у 63. минуту, чиме је Ливерпул повео са 3:2.

Славље домаћих навијача у 84. минуту прекинуо је феноменални Леандро Тросар када је постигао свој трећи гол и тако крунисао феноменалну партију.

Тренер Белгије Роберто Мартинез биће на мукама да одлучи хоће ли повести овог двадесетседмогодишњег нападача на Мундијал.

Челси је у малом лондонском дербију после преокрета савладао Кристал Палас са 2:1. Гости су до победе дошли у 90. минуту када је Галагер затресао мрежу клубу у ком је провео прошлу сезону. Гол за домаћина у 7. минуту постигао је Едуард, док је први гол за Челси постигао Обамејанг у 38.

Фулам је на свом терену убедљиво поражен од стране Њукасла 4:1 највише захваљујући црвеном картону Шалобе који је зарадио у 8. минуту. Српски репрезентатибац Александар Митровић због повреде напустио је терен у 37. минуту сусрета. 

Евертон је као гост савладао екипу Саутемптона са 2:1, док су Борнмут и Брентфорд ремизирали без голова. У последњем мечу дана Вест Хем је савладао Вуверхемптон са 2:0.

Премијер лига - 9. коло:

 

Субота:
Арсенал - Тотенхем 3:1
Борнмут - Брентфорд 0:0
Кристал Палас - Челси 1:2
Фулам - Њукасл 1:4
Ливерпул - Брајтон 3:3
Саутемптон - Евертон 1:2
Вест Хем - Вулверхемптон 2:0

Недеља:

15.00 Манчестер сити - Манчестер јунајтед
17.30 Лидс - Астон Вила

Понедељак:
21.00 Лестер - Нотингем форест

Табела:

1. Арсенал 21
2. Манчестер сити 17
3. Тотенхем 17
4. Брајтон 14
5. Челси 13
6. Манчестер јунајтед 12
7. Њукасл 11
8. Фулам 11
9. Ливерпул 10
10. Брентфорд 10
11. Евертон 10
12. Бормут 9
13. Лидс 8
14. Астон Вила 7
15. Астон Вила 7
16. Вест Хем 7
17. Кристал Палас 6
18. Вуверхемптон 6
19. Нотингем форест 4
20. Лестер 1

 

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво