Читај ми!

Милојевић пред Младост: Наставићемо да подижемо ниво игре

Tренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић уочи утакмице против екипе Младост ГАТ истакао да је срећан што има све играче на располагању и да очекује да ће пружити свој максимални учинал како би наставили успешну серију.

Фудбалери Црвене звезда у недељу од 17 сати гости су Новосађана у 13. колу Суперлиге гостује, Милојевић је истакао одличну мотивисамост тима.

"Посебна мотивација неће бити потребна, очекујем да ривал покуша да уради све што може да нас победи, али све зависи од нас самих.", истакао је Милојевић.

Сратег црвено-белих је укратко анализирао тактику, игру као и стручни штаб супарник констатујући да ће упркос свему његов тим бити концентрисан на наставак и усавршавање свије досадашње игре.

"Ако подижемо ниво игре и користимо шансе у правом тренутку мислим да ће бити лакше. Поштујемо противника у припреми утакмице. Имају два добра шпица, сличног профила, Катанић, Видаков и Арсић који је увек неугодан на прекиду. Мислим да су као тим чврсти, да су порасли, привикавају се на ниво који им је потребан... Променили су тренера, што може да буде мало "непријатно" када играте први пут, не знамо тачно како ће играти. Имамо индиције како су  играли када је био са екипом. То је нешто на шта се фокусирамо код њих, али 95 посто се фокусирамо на то да ствари радимо боље.", изјавио је Милојевић за клупски сајт.

Истајао је да су на добром путу, и додао да се то некада неможе одмах уочити.

"Некада идемо два корака напред, некад назад, али мислим да постоји доста простора за напредак", поручио је Милојевић.

Посебно је истакао повољност што на располагању има све играче, као и прилику да уиграва и нове снаге.

"Веома сам срећан, јер имамо све играче на располагању - сви су спремни. Гледамо да разиграмо што више играча. Зависи од противника, као и од тога која је следећа утакмица. Што пре будемо могли да им дамо шансу - даћемо."

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи